Blue Flower

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

Avem o implicare activa si responsabila in activitatea scolara. Tinem cont de asteptarile beneficiarilor, colaboram cu parintii copiilor nostrii, realizam o activitate centrata pe elev si nevoile sale. Urmarim dezvoltarea copilului si actionam pentru integrarea lui in societate. Activitatile noastre pregatesc elevii pentru piata muncii actuale si de viitor. Valorizam resursa umana si materiala in beneficiul copiilor nostrii. Cadrele didactice sunt implicate in activitati publicistice, activitati de cercetare in domeniul psihopedagogiei speciale, desfasuram activitati in parteneriat, promovam diverse proiecte educationale, participam cu elevii la concursuri scolare si activitati extracurriculare.

Simpozion internațional „Teorie și practică în psihopedagogia specială” ediția a IV-a

Dragi colegi, CENTRUL ŞCOLAR PENTRU EDUCAŢIE INCLUZIVĂ ”PAUL POPESCU NEVEANU” TIMIŞOARA vă invită să participați online la a patra ediție a Simpozionului Internaţional: „Teorie şi practică în psihopedagogia specială”.

Parteneri:

  • Inspectoratul Școlar Județean Timiș
  • Consiliul Județean Timiș
  • Universitatea de Vest din Timișoara - Facultatea de Sociologie și Psihologie
  • Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara
  • Asociația pentru Psihologie și Psihoterapie Adleriană din România

Vă rugăm să trimiteți lucrările dumneavoastră până la data de 8 iunie 2020, la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Suntem onorați de participarea dumneavoastră la acest eveniment și vă așteptăm cu drag!

director,

prof. Novac Mioara

 

Invitatie si regulament de participare - găsiți aici.

Declaraţie pe proprie răspundere - găsiți aici.

Fisa de inscriere - găsiți aici.

Simpozion internațional „Teorie și practică în psihopedagogia specială” ediția a III-a

Cu ocazia sărbătoririi Zilei mondiale a sindromului Down, dar şi datorită feed-back-ului primit din partea participanţilor la ediţiile anterioare ale acestui simpozion, suntem determinaţi să venim în întâmpinarea celor care lucrează cu copii/elevi cu cerințe educaționale speciale prin organizarea celei de-a treia ediții a Simpozionului Internaţional: „Teorie şi practică în psihopedagogia specială”.

Asistenţa persoanelor cu cerinţe speciale constituie o activitate complexă ce include: prevenţia, depistarea, diagnosticul, terapia, recuperarea, educarea, orientarea şcolară şi profesională, integrarea socială şi monitorizarea evoluţiei ulterioare a persoanei aflate în dificultate.

Prin acest simpozion ne propunem dezbaterea celor mai recente practici în educaţia incluzivă, prezentarea de teorii şi studii de actualitate în domeniul psihopedagogiei speciale, abordarea educaţional – terapeutică, optimizarea activităţilor corectiv- recuperatorii, schimb de bune practici, motiv pentru care ne adresăm tuturor specialiştilor din ţară şi străinătate, dornici de a ne împărtăşi din experienţa lor profesională.

Acord de parteneriat simpozion C.S.E.I. "P.P. Neveanu" 2018-2019 - găsiți aici.

Regulament de participare - găsiți aici.

Declaraţie pe proprie răspundere - găsiți aici.

Fisa de inscriere - găsiți aici.

Festivalul euroregional de teatru „Cu mască, fără mască”

Întâlnirea copiilor cu textul literar este benefică pentru evoluţia ulterioară a acestora, indiferent de vârsta micilor actori. Textul literar oferă celui care îl parcurge, pe lângă satisfacţiile aduse de orice lucru inedit, prilejuri unice de reflecţie, de meditaţie, îndeamnă la introspecţie şi totodată angajează valori educative formative cu valenţe deosebite în formarea şi modelarea personalităţii şi comportamentului cititorului.

Cântând, dansând, recitând, interpretând un rol dintr-o scenetă, elevii îşi formează şi îşi perfecţionează deprinderile artistice. Acestea îl vor ajuta să-şi dezvolte gustul, dragostea de frumos, aptitudinile pentru arte.

Participarea la un spectacol de teatru constituie întotdeauna o sărbătoare în viaţa elevilor. Momentele de intensă trăire, aplaudate cu căldură de spectatori, nasc în sufletul micilor actori sentimente de armonie şi bucurie ce vor contribui la construirea personalităţii.

Regulament concurs - găsiți aici.

Invitatie - găsiți aici.

Fisa de inscriere - găsiți aici.

Acord de parteneriat C.S.E.I. "P.P. Neveanu" - găsiți aici.

  • Parteneriate...
  • Concursuri scolare...
  • Activitati extracurriculare...